Til leseforslag
Omslag: "Brannen" av Daniela Krien

Vaksne

Brannen

Daniela Krien

Bestill

Anbefaling

Kan eit ekteskap reddast i løpet av ein sommarferie?

Rahel og Peter har vore gift i snart tretti år. Rahel opplever at Peter distanserer seg frå henne og ikkje vil ha noko fysisk samliv lenger. Medan Rahel lir under dette, ser det ut til at Peter trivest med å bu i bøkene og forbanna samtida. Varsamt prøver dei begge å nærma seg kvarandre igjen samtidig som nåtida trenger seg på gjennom vaksne barn og ein døande venn.

«Daniela Krien er en lysende komet på den tyske bokhimmelen og inntar nå verden. Hun fortjener mange lesere i Norge.» skreiv Guri Hjeltnes då den første boka til Krien kom på norsk.

Om boka

Rahel har vært gift med sitt livs største kjærlighet, Peter, i 30 år. Sakte, men sikkert har kjærligheten forsvunnet fra ekteskapet deres. Når de to ved en tilfeldighet må passe et hus i Uckermark for et eldre vennepar, er de plutselig helt fokusert på hverandres selskap for første gang på lenge. De blir tvunget til å identifisere, navngi og analysere problemene dem imellom, og finne ut om de egentlig ønsker å tilbringe resten av livene sine med hverandre. Omtalen er utarbeidet av BS.

Kontakt

Sånn bruker du biblioteket

Suldal kommune
Ansvarleg redaktør: Anne Mo
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagram
Bygd med Libry Content