Til leseforslag
Omslag: "Min skyld : en historie om frigjøring" av Abid Q. Raja

Vaksne

Min skyld

Abid Q. Raja

Sjølvbiografiar
Bestill

Anbefaling

Ei imponerande ærleg bok!

Korleis er det å veksa opp mellom to heilt ulike kulturar, og så kjenna på å aldri vera god nok nokon stad? Pluss å stå i gjeld til foreldra som trass alt har gitt deg mat og klede?

Raja er fødd med ein misdannelse i endetarmen, og det meinar faren er hans eiga skuld. «Kvifor blir du ikkje berre frisk?? Er dette takka for alt me har gjort for deg?» Me følgjer Raja frå han er liten gut og fram til dags dato.

Ei imponerande ærleg bok om å aldri kjenna seg god nok.

Om boka

For mange kan politikeren Abid Rajas framferd virke påtrengende og dominerende. Dette er beretningen om hvordan det motsatte i stor grad har preget livet hans. Raja har i mange år jobbet med å skjule de tingen han har fryktet og skammet seg over. Han ble født med en misdannelse som skapte store smerter, gjorde at han ble utsatt for vold hjemme og mobbing ute. Tilgangen på sitt eget følelsesliv ble blokkert og han møtte omverdenen med et voldsomt sinne. I voksen alder søkte han gjennom samtaler med psykolog å finne svar på hvor dette sinnet kom fra. I denne boken forteller han ærlig om veien ut av utenforskapet, kampen for å kunne elske den han ville og jobben med å legge skyld og skam bak seg. Omtalen er utarbeidet av BS.

Kontakt

Sånn bruker du biblioteket

Suldal kommune
Ansvarleg redaktør: Anne Mo
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagram
Bygd med Libry Content