Til leseforslag
Omslag: "Mittlandet" av Johanna Mo
Vaksne

Mittlandet

Johanna Mo

Krim
Bestill

Anbefaling

Lyst til å bli sugd inn i eit nytt svensk krimunivers?

Mittlandet er tredje bok i krimserien der Hanna Dunker har vendt attende til Öland, nå som politi. Boka byrjar, som så mange krimbøker, med eit likfunn, og Kalmarpoltiet må snu på gamle steinar sidan liket har lege lenge i ein skog. Samstundes med opprullinga av saka skjer det framleis dramatiske ting i Hanna sitt liv som heng samn med mordbrannen faren hennar blei dømt for.

Saka i Mittlandet blir oppklart, men i Hanna sitt liv er det meir spenning enn det som godt er. Bok nummer fire, Darrgräset, kom på svensk i sommar. Nå ventar me på den norske omsetjinga!

Om boka

En gjeng studenter overnatter i et fraflyttet hus i Mittlandsskogen på Õland. Når morgenen kommer er Mikael Fransson sporløst forsvunnet. 20 år seinere finner man levningene av ham et annet sted i skogen, og det er ingen tvil - han ble myrdet. Hanna Dunker og hennes kollegaer ved Kalmarpolitiet kalles inn for å finne ut hva som egentlig skjedde, og gi de etterlatte en avslutning. Utenfor jobben er det forelskelsen i Isak som tar all Hannas oppmerksomhet, men når hennes eget liv står på spill tvinges hun til å konfrontere spørsmålene hun flykter fra. Hva er sannheten om mordet som hennes far ble dømt for og hvem tør hun fortelle det til? Dette er bok tre i Õlandsserien, med Hanna Dunker hovedrollen. En krimserie om å leve i skyggen av en forbrytelse og om ikke å kunne kutte båndene til sin hjembygd. Boken inngår i BS Bestselger.

Kontakt

Sånn bruker du biblioteket

Suldal kommune
Ansvarleg redaktør: Anne Mo
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagram
Bygd med Libry Content